Pdf File 400x300

Stap 1: Het uploaden van je bestand:

Hiervoor ga je meteen in het beginscherm naar "Mediabeheer". Hier zoek je (of maak je) de map waarin je het bestand wilt opslaan. Onthoud deze locatie goed! Zodra je de juiste map geopend hebt, ga je links bovenin naar de groene knop "Upload". Als je daarop hebt geklikt, verschijnt in het midden:

mediaupload

Hier kun je via "Bladeren" op je eigen computer op zoek gaan naar het bestand dat je wilt plaatsen. Zodra je dit gevonden en geselecteerd hebt, kun je via de blauwe knop de "Upload starten".

Stap 2: Het invoegen van de bijlage (pdf):

Dit werkt verder vrijwel hetzelfde als het invoegen van een hyperlink: Selecteer datgene dat je een link wilt laten worden en na het selecteren ga je naar het icoontje "Insert/Edit link":

F1 hyperlink A

Nu opent hetzelfde scherm, alleen voer je nu geen URL in, maar zoek je via "Browse" je bestand weer op:

bijlage