Password 400x300

Dat kan in de beheerpagina van het hostingaccount: DirectAdmin. U komt hier door :2222 aan uw domeinnaam toe te voegen (zonder /, rechtstreeks achter het .nl typen) en in te loggen met de ontvangen gegevens. Ga na het inloggen naar de knop [POP3 e-mail accounts] en klik achter het mailaccount dat u wilt aanpassen op [change]. Geef daar het wachtwoord en de verificatie van het wachtwoord op en klik op [wijzig].

U zult nu merken dat u in uw e-mailprogramma een foutmelding krijgt. Wanneer u hier het nieuw ingestelde wachtwoord ingeeft, kunt u weer u mail ophalen. Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal hoofd- en kleine letters. Aangeraden wordt om ook andere karakters en cijfers te gebruiken. Dit maakt het kraken van het wachtwoord een stuk moeilijker.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom eens langs of neem contact op met ons

Stuur een mail

Bel ons

0222 - 315 514

WEBJONGENS

Carst Komdeur &
Florian Julius

Stoompoort 7A

1792 CT Oudeschild

facebook twitter

WEBJONGENS gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren. Het stelt ons ook in staat om het bezoek te verwerken in statistieken voor eigen gebruik. Je gaat bij een bezoek aan onze website akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie over cookies in de privacy statement