Password 400x300

Dat kan in de beheerpagina van het hostingaccount: DirectAdmin. U komt hier door :2222 aan uw domeinnaam toe te voegen (zonder /, rechtstreeks achter het .nl typen) en in te loggen met de ontvangen gegevens. Ga na het inloggen naar de knop [POP3 e-mail accounts] en klik achter het mailaccount dat u wilt aanpassen op [change]. Geef daar het wachtwoord en de verificatie van het wachtwoord op en klik op [wijzig].

U zult nu merken dat u in uw e-mailprogramma een foutmelding krijgt. Wanneer u hier het nieuw ingestelde wachtwoord ingeeft, kunt u weer u mail ophalen. Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal hoofd- en kleine letters. Aangeraden wordt om ook andere karakters en cijfers te gebruiken. Dit maakt het kraken van het wachtwoord een stuk moeilijker.