Stats 400x300

Als je bent ingelogd in DirectAdmin, is de eerste knop die je ziet 'Site Summary / Statistics / Logs'. In het nieuw geopende scherm zie je de domeinna(a)m(en) en de mogelijkheid om daar achter het keuzevenster Awstats aan te klikken. Als je dit doet, krijg je de mogelijkheid om de statistieken te bekijken van de maand naar keuze. Als je hebt gekozen, opent opnieuw een scherm dat je inzicht geeft in een groot aantal statistieken.

Bekijk de video voor een korte uitleg: